H-UV Led druk

Heldere kleuren met de nieuwe H-UV Led druk

drukkenHeldere kleuren met de nieuwe H-UV Led druk

Bij drukkerij Cassochrome maken we voor offset drukwerk gebruik van onze hoogtechnologische Komori H-UV Led druk. Deze innovatieve machine zorgt voor een bijzonder verbeterde print kwaliteit. Waar je dacht dat de klassieke offset al helder en precies kon drukken, gaat de Japanse H-UV nog een pak verder. De kleuren zijn bijzonder realistisch en helder.  Naast de verbeterde kwaliteit van het drukwerk maakt deze drukmethode ook de totale productietijd van een project korter. De H-UV Led drukpers heeft immers een speciale en supersnelle droogtechniek. Een coating of laklaag worden daardoor overbodig. Bovendien kan het drukwerk door het snelle droogproces meteen doorgestuurd worden naar de boekbinderij voor de eindafwerking. Dit nieuwe UV inkt print systeem is bovendien ook duurzaam. De CO2 uitstoot ligt immers 25% lager dan bij een klassieke offset druk.

Net zoals alle andere inspanningen die we bij drukkerij Cassochrome de voorbije jaren gedaan hebben, is ook deze H-UV Led druk er gekomen met als doel onze service en de kwaliteit van onze producten en diensten nog meer te verbeteren. De nieuwe Komori H-UV drukpers heeft immers tal van voordelen voor onze klanten.

 

  • De geprinte afbeeldingen zijn van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze zijn helder, scherp en hebben een onevenaarbare weergave. Het verschil met de traditionele offset pers is daardoor bijzonder groot.
  • De H-UV Led pers kan een zeer brede kleurenrange aan.
  • De drukpers heeft sneldrogers die de inkt sneller laten drogen. Hierdoor kan er ook sneller geplooid en ingebonden worden.
  • Hoewel H-UV Led printing innovatief is, zorgen we er bij Cassochrome voor dat dit aan een betaalbare prijs kan gebeuren.
  • De H-UV Led druk kan op alle mogelijke materialen drukken. Er komt slechts een kleine hoeveelheid hitte vrije waardoor er met alle mogelijke afwerkingen effecten kan gewerkt worden.
  • Het snelle droogproces maakt het mogelijk om met witte opaque inkt op gekleurd papier te printen.
  • Door het snelle droogproces wordt de productietijd van een project aanzienlijk verkort. Er kunnen tot wel 16500 bladzijden per uur geprint worden, en deze kunnen bijna meteen na het printen naar het afwerkings departement gestuurd worden waar ze geplooid en gebonden kunnen worden.
  • Het snelle H-UV droogproces geeft minder geur af dan traditionele offset
  • Droogpoeders zijn overbodig. Hierdoor is er ook geen kans meer op vlekken.
  • De Komori druk pers is een duurzame pers die tot 25% minder energie verbruikt dan traditionele toestellen. Bovendien is het ook voor de werknemers een veiliger toestel omdat de lucht errond properder is en de uitstoot ervan een pak lager ligt.

 

Bij Cassochrome zijn we dan ook bijzonder trots om luxueus en hoogkwalitatief drukwerk te kunnen leveren met dit toptoestel. Dit maakt ons specialist in het drukken van artbooks, fotoboeken en catalogi.

 

Deel dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.