Drukkerij Utrecht

Drukkerij Utrecht.

Ben je op zoek naar een drukkerij voor je offset drukwerk in drukkerij Utrecht? Bij drukkerij Cassochrome zijn we sterk in alle soorten boekdrukwerk. Met meer dan 50 jaar kennis van papier, lithografie en gespecialiseerde ruktechnieken zit je bij ons goed voor al het grafische werk, gaande van kunst-, design-, fashion- en architectuurboeken.

We beschikken bij Cassochrome over de meest moderne en allernieuwste H-UV LED kleuren offsetpers die ons toelaat om al je drukwerk uiterst precies en zorgvuldig te drukken. De kleuren en de kwaliteit van dit soort drukwerk zijn dan ook buitengewoon realistisch. Bovendien is onze innovatieve drukpers ook zeer duurzaam want er moet minder papier en energie verbruikt worden. Bij een bezoek aan onze drukkerij merk je meteen dat een milieuvriendelijk drukproces bij ons centraal staat!

offset drukwerk

Expert in offset drukwerk in Utrecht

Cassochrome is jouw offset drukwerk expert in Utrecht en omstreken. Al meer dan 50 jaar staan we garant voor kwalitatieve en innovatieve offset print producties. Of het nu gaat om catalogi, fotogravures, artbooks of brochures, Cassochrome neemt ieder project met veel passie ter harte.

Offset druk is een techniek die de laatste decennia enorm is geëvolueerd. De ontwikkelingen en vernieuwingen in de drukwereld staan immers niet stil. Bij Cassochrome maken we er een prioriteit van om steeds met de laatste trends en innovaties mee te zijn. Ons hoogtechnologische offset print systeem laat ons toe om luxueuze boeken met de meeste zorgvuldigheid te drukken. 

Niet alleen zijn de kleuren die we met onze innovatieve offset drukpers drukken opvallend realistisch en contrastrijk, ook het gebruikte materiaal is van de hoogste kwaliteit. Door de plaatsing van extra drogers worden de bedrukkingsmogelijkheden bovendien eindeloos, gaande van flyers, textiel, canvas, vlaggen, PVC en boeken. 

Waar je vroeger dagen moest wachten op het droogproces van offset drukwerk wordt dit door de nieuwe drogers tot een minimum beperkt. Hierdoor kunnen we je drukwerk op korte tijd afleveren in Utrecht.

Boekendrukkerij in Utrecht

Bij boekendrukkerij Cassochrome zijn we gespecialiseerd in de volledige productie van alle soorten hoogkwalitatief boekdrukwerk voor jouw project in Utrecht.

Elk boekdrukwerk, iedere brochure of flyer begint met een piekfijn design. Samen met de klant ontwerpen we daarom eerst een perfecte proefdruk. Eens die proefdruk gefinaliseerd is gaan we over tot de offset productie van het drukwerk en mass. Niet alleen het drukken zelf maar ook de feilloze afwerking van het offset drukwerk nemen we ter harte.

Afwerkingstechnieken zoals snijden, vouwen, biegen en verpakken doen we allemaal in-house. Dit bespaart ons heel wat tijd. Voor het boekbinden zelf werken we samen met internationale experts in hun vak.

Afhankelijk van het type boek, het soort bindwerk, het formaat en de oplage kiezen we de meest geschikte boekbinderij voor jouw project. Via deze partners bieden we op die manier een breed gamma aan mogelijke bindmethoden aan, zowel softcover als hardcover. Bovendien kunnen we dankzij onze nauwe samenwerking met deze binderijen interessante prijzen aanbieden. 

Je hoeft je vanuit Utrecht geen zorgen te maken, Cassochrome zorgt in ieder geval voor een meesterlijk en onberispelijk eindresultaat. 

Deze werkwijze maakt ons meteen ook één van de meest gerenommeerde boekdrukkerijen van België.

 

Welke soorten bindmethodes bieden we aan?

Afhankelijk van jouw project, van het te leveren drukwerk en van het vooropgestelde budget kiezen we de meest gepaste bindwijze voor jouw project. Er bestaan verschillende bindmethodes, zowel voor softcover boeken als voor hardcover boeken.

  • Mogelijkheden softcover drukwerk: genaaid hotmelt, genaaid koudlijm, garenloos hotmelt, garenloos PUR, genaaid otabind, genaaid otastar, genaaid Swiss binding, garenloos PUR Japans, genaaid met open rug.
  • Mogelijkheden hardcover drukwerk: standaard hardcover, integraalband, flexibele hardcover, half band cover.

Eén van de meest populaire bindmethodes voor artbooks en fotoboeken is otabind. Deze boekbind methode kenmerkt zich door de losse, open rug. Otabind kan zowel garenloos als genaaid toegepast worden. Door middel van een zijbelijming worden de eerste pagina en de laatste pagina aan het boekblok vastgemaakt. Otabind gebonden boeken lezen niet alleen vlotter, ze hebben ook een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Op onze website vind je meer informatie en uitleg over de verschillende bindmethodes voor boeken.

Cassochrome, dé offset specialist in Utrecht

Boekdrukkunst is een ambacht die we bij Cassochrome met veel passie beoefenen. Niet alleen tillen we de boekdrukwerk tot een hoger niveau, we zorgen ervoor dat jij als auteur, fotograaf of bedrijf in Utrecht een onvergetelijke indruk maakt met je drukwerk. Omdat je het hele boekdrukproces aan ons kunt toevertrouwen kunnen we bovendien snelle levertijden en korte deadlines aanhouden. Cassochrome zorgt voor een meesterlijk resultaat van jouw drukwerk.

Benieuwd naar ons werk? Op onze website vind je een impressie van projecten die we reeds gerealiseerd hebben. Neem bij interesse vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Jouw project is onze prioriteit!

CONTACT

boekdrukkunst {nlgemeentevlaanderen}
ADRES

Oude Kassei 28–30
B–8791 Waregem
(Beveren-Leie)
Belgium

Tel +32 (0)56 73 83 93
Fax +32 (0)56 73 83 83

info@csc.be

LOCATIE

We zijn gesitueerd in het noorden van België, vlakbij de grens met Frankrijk. We zijn slechts 20 minuten rijden van Lille (Frankrijk), dat verbindingen heeft met Londen via de Eurostar (station Lille Europe, reis 90 minuten) en Parijs via de TGV (station Lille Flandres, reis 1 uur). We zijn ook iets minder dan een uur rijden van Brussel.

LEVEREN VAN MATERIAAL

We zetten alles in het werk om onze klanten van hoogwaardig drukwerk te voorzien. We hebben echter uw hulp nodig bij het verstrekken van correcte, niet-gelaagde bestanden om ons in staat te stellen dit te doen.

Lees hier voor meer informatie over Hoe u uw bestanden aanlevert.

Neem bij vragen contact op met ons prepress-team via info@csc.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.